Kraftig presenning til alle formål

Har du brug for en kraftig presenning til at sikre dit gods eller dit materiel? Så kan vi hjælpe dig. Vores produktsortiment omfatter en lang række forskellige slags afdækninger, som benyttes inden for bl.a. transport, landbrug og industri, herunder vindmølleindustrien.

Uanset hvad du søger indenfor afdækning, er vi sikre på, at vi kan finde den helt rette løsning. Vi tager med glæde imod efterspørgsler på specialopgaver. Så tøv ikke med at kontakte os.

Kraftig presenning til udendørs brug

Udover at være uundværlig til industri, er der også mange andre områder, hvor du kan bruge en kraftig presenning. 

En kraftig presenning bliver ofte brugt i forbindelse med byggeprojekter til både erhverv og private. De kan bruges til at dække byggematerialer og maskineri af, men der er også tilfælde, hvor selve byggeriet bliver tildækket. Det kunne for eksempel være tagbyggeri, hvor dele af taget stadig er udsat for vind og vejr.

Vores presenninger er som udgangspunkt forsynet med galvaniserede ring pr. meter eller efter behov. Presenningerne er fremstillet i Danmark, og er derfor yderst velegnet til at kunne modstå det skandinaviske klima år efter år.

Mange års erfaring indenfor produktion og reparation af presenning

Vi råder over 2000 m2 produktions- og lagerlokaler, hvor vi kan fremstille kraftige presenninger specielt efter dine behov. Vi har fremstillet og repareret presenninger siden 1962, så du er sikret en kompetent og erfaren samarbejdspartner, når du lader os stå for opgaven.

Få tilbud på en kraftig presenning

Som nævnt har vi presenninger til alle typer af formål og vi hjælper også gerne hvis du skal have lavet en kraftig presenning på specialmål. Du kan ringe til os på telefon 97 12 60 77 eller sende os en mail på kontor@opas.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, hvor du beskriver behov og mål. Så skal vi nok vende tilbage hurtigst muligt.

Forespørg her

Få svar efter 1 hverdag.

Webformular
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
8 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.