Containernet til sikring af last

Få et slidstærkt containernet, som sikrer din last under transport. Det er en solid måde for dig at sikre din last og lever samtidig op til lovkravene om lastsikring. Nettet fylder minimalt, når det ikke er i brug.

Hvis du er interesseret i dette, så tøv ikke med at kontakte os. 

Kontakt os

Flere forskellige typer

Hos Ocean Presenning A/S forhandler vi net i robust materiale og højeste kvalitet. Vi kan bl.a. tilbyde følgende løsninger, og hvis du har brug for en specialløsning, så klarer vi også det.

Light-line containernet

 • Bemærk 170 G pr. m2.
 • PE – net.
 • Fås i 3,5 x 6; 3,5 x 7; 3,5 x 8.
 • Stålringe pr. meter.

Overtræksnettet er fabrikeret af 100% HDPE, så det er både UV- og vejrbestandigt. Ringene gør det nemt at montere nettet på containeren med f.eks. gummistropper. 

Containernet - Løs

 • 320/360 G pr. m2.
 • PVC – net.
 • Specialmål fremstilles gerne. eks. 2,9 x 7m eller 3,10 x 7m
 • Galvaniserede ringe pr. meter.
 • Ekstrem slidstærkt.
 • Svejsede forstærkningskanter.
 • Materialet bruges også til fastmonteret rullenet.

Nettet er fabrikeret i PVC og er ekstremt slidstærkt. Dette net er vores absolut stærkeste.

Flere typer af containernet

Der findes flere typer af containernet, som passer til forskellige situationer. Som regel bliver typerne delt op efter hvor tætte maskerne er på selve contrainernettet. Nogle er finmaskede andre grovmaskede. Maskestørrelserne afhænger af, hvad der skal transporteres.

De grovmaskede bruges typisk, når der skal transporteres jernskrot eller stort brændbart. De finmaskede når der er tale om mindre emner som pap, papir og andre småting. Du skal under alle omstændigheder gøre dig nogle overvejelser om, hvilket containernet der passer bedst til dit brug.

Har du større industri eller er du i gang med et stort byggeprojekt, kan vi også foreslå dig at kigge på vores kraftige presenninger. De er rigtig gode når du skal opbevare materialer. Det er værd at nævne at de finmaskede containernet også beskytter mod solens UV-stråler.

Få et tilbud på containernet

Ønsker du at høre mere, eller har du spørgsmål til vores udvalg af containernet, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefon på tlf. 97 12 60 77, samt på mail kontor@opas.dk.

Du kan også nøjes med at skrive en besked til os i vores kontaktformular. Udfyld gerne med noget information om dine behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Forespørg her

Få svar efter 1 hverdag.

Webformular
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
8 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.