Bredt udvalg af pallehætter

Ikke bare for byggeriets skyld, men i særdeleshed også for at sikre dine materialer, tilbyder vi et bredt udvalg af pallehætter:

  • Hætte til murstenspaller
  • Hætte til cementpaller
  • Hætte til murkrone
  • Hætte til minilæssere
  • Hætte til stampere
  • Hætte til vejtromler

Hætterne kan fremstilles i forskellige mål, alt efter størrelsen på dine paller m.m. Hætterne fås i et udvalg af forskellige farver og kan leveres med tryk. Hætterne er produceret på vores egen fabrik i Herning.

Er du interesseret i pallehætter, så tøv ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os

Beskyt dine materialer mod fugt og frost

Pallehætter er ideelle når du ønsker at beskytte dine materialer mod bl.a. snavs, fugt- og frostskader. På denne måde sikrer du bedst dine ting mod vind og vejr. Pallehætterne er fremstillet i kraftig presenning og er af høj kvalitet. Vi har syet 4 hjørnestropper i hætterne, for at gøre dem lettere at håndtere.

Det værste der kan ske, er at dine varer eller materialer går hen og tager skade på grund af dårlig opbevaring. Er dette tilfældet kan det have økonomiske konsekvenser.

Pallehætter i presenning må ikke forveksles med støvhætter eller plastikhætter produceret i tynde materialer, da disse som oftest bruges til afdækning under transport. Vores hætter vil med garanti holde i mange år, de er utrolig slidstærke og produceret i presenning. Hætterne er også ideelle til beskyttelse af materialer mm. ved langtidsopbevaring.

Det er også værd at nævne at hætterne beskytter mod solens UV-stråler.

Kompetent rådgivning

Vi vil meget gerne være behjælpelige med at levere hætter, som passer til dit behov. Vi har stor faglig viden på området og besidder kompetencerne til at yde den bedste rådgivning og vejledning.

Har du du brug for at vide mere om pallehætter eller ønsker du at få lavet en specialordre, kan du ringe til os på 97 12 60 77 eller sende os en mail på kontor@opas.dk. Du skal også være velkommen til at udfylde vores kontaktformular med informationer om dit behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Forespørg her

Få svar efter 1 hverdag.

Webformular
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
8 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.