Partytelte, telthaller og overdækninger

Vi producerer i samarbejde med en lokal stilladsfabrik, landets vel nok bedste partytelte.

Derudover produceres store telthaller for midlertidig eller permanent overdækning af lager eller fabrikation.
Telthallerne er med en bredde fra 6,5 m. op til 21 m. og med et spring på 3 m. mellem buerne helt fra bunden tænkt og konstrueret til at kunne tilpasses kundens krav og behov.

Telthallerne er udført i en kraftig galvaniseret stålkonstruktion og er beklædt med en brandhæmmende og UV-bestandig pvc-dug.

Udover de føromtalte telttyper har Ocean Presenning A/S også god erfaring med musikscener, mobilscener og mobile tribuner.

Partyteltene har udover et utroligt smukt design og funktionelle opbygning også en anden væsentlig fordel frem for andre partytelte på markedet. Hele stativet – Det vil sige samtlige bøjninger, samlemuffer, buer og stænger er nemlig fremstillet i aluminium. Det bevirker at teltet ved transport og montering, har en meget lav egenvægt. Teltene er modulopbygget og er derfor særdeles velegnet til udlejningsformål. Hvert modul er 3 m. i længden og leveres i 6 og 9 m. bredde.

Teltdugen er fremstillet i en brandhæmmende og UV- bestandig pvc-dug.

Interesseret i at høre mere?

Skriv til os
kontor@opas.dk
Ring til os
9712 6077

Forespørg her

Få svar efter 1 hverdag.

Webformular
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
8 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.