Spar tid med et rullenet

Med et rullenet fra Ocean Presenning A/S, sparer du tid når du skal klargøre dit gods til transport. Et rullenet sørger også for at dine materialer ikke blæser væk under transport, eller endnu værre, falder ned på vejen og kan risikere at være til fare for andre bilister.

Når du har fået et rullenet installeret, er fordelen at du hurtigt og nemt kan rulle det af og på din container, som over tid, sparer dig for en masse tid og bøvl.

Hvis dette lyder, som noget for dig, så er tøv endelig ikke med at kontakte os for et tilbud. 

Kontakt os

Kvalitets rullenet

Vores rullenet er fremstillet i et ekstremt holdbart PVC-materiale, som vi skræddersyer efter dine behov. Det er vigtigt at vores kunder kan få lige det rullenet, der passer til deres behov, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ved hvor vigtigt det er at holde sit gods sikkert under transport og vi ved også at behovet for rullenet kan variere, derfor rådgiver vi jer hele vejen

Rullenettet er forsynet med ”masker” på 1 x 1mm, hvilket nemmere forhindrer dit gods i at sætte sig fast i nettet, og dermed ødelægge det. 

Rullenettet går, som udgangspunkt, 40 cm ud over for- og bagende samt 40 cm ned i venstre side. Sidestykket er ligeledes forsynet med dobbelt lag og løbegang til rør. Rullenettet kan købes komplet med tilbehør, men vi sælger også gerne bare nettet, hvis du har tilbehøret fra det gamle.

Få et tilbud på rullenet

Skal du have et rullenet, så kontakt os og vi finder ud af at lave et der passer til dine specifikationer. Du kan ringe til os på tlf. 97 12 60 77 eller skrive en mail til os på kontor@opas.dk. Du må også gerne udfylde vores kontaktformular. Her kan du skrive mål og ønsker på dit rullenet, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra jer.
 

Forespørg her

Få svar efter 1 hverdag.

Webformular
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
8 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.