Kvalitets presenninger på mål

Presenninger er et multifunktionelt redskab, som kan bruges til mange forskellige formål. Hos Ocean Presenning A/S har vi muligheden for at tilbyde dig presenninger på mål, så du kan få en presenning, som passer præcist til dit behov.

Ocean Presenning A/S blev etableret i 1962 og vi har med årene erhvervet os stor viden om både produktion og reparation af presenninger. Vi har over 2000 m2 lager- og produktionshaller, hvor vi bl.a. producerer presenninger på mål.

Vi tilbyder et stort udvalg af presenningsdug i mange forskellige farver og kvaliteter. Kvaliteten og funktionaliteten afhænger helt klart af den opgave, der skal løses. En presenning kan bruges til mange forskellige formål. Den kan blandt andet fungere som membran, afskærmning, afdækning, inddækning, som beholder af forskellige gasarter, m.m. 

Fordelen ved en presenning er, at den holder i mange år, og er utrolig slidstærk. 
Ofte kan det forlænge levetiden at få en skræddersyet presenning, så den passer på de mål, der er optimale til forholdene. Skulle presenningen gå i stykker, kan den som oftest repareres, så den er klar til nye udfordringer.

Uanset hvilken presenning du står og skal bruge eller have repareret, så er vi sikre på, at vi kan hjælpe. Ingen opgave er for lille eller for stor for os. 

Kontakt os

Presenning på mål og farver

Har du specifikke ønsker til din presenning skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er specialister på området og råder dig gerne i forhold til udformning og kvalitet. Vi producerer også gerne i forskellige farver, så det passer til hjemmet, dit materiel eller din virksomhedsprofil.
Skal du have printet eller malet logo på din presenning klarer vi som regel også det. En presenning kan være brugbar til især:

  • Overdækning
  • Hætter
  • Forhæng mellem produktioner
  • Telthaller & Partytelte
  • Containerafdækning
  • Transportafdækning
  • Trailere
  • Afdækning

Listen er lang og der er med garanti flere anvendelsesområder, hvor en presenning på mål kan være uundværlig.  På grund af dets multifunktionalitet, ser vi mange innovative måder at bruge presenninger på.

Få et tilbud på presenning på mål

Har du en arbejdsopgave foran dig, hvor du ikke kan undvære en presenning, vil vi gerne være din samarbejdspartner. Vi deler gerne ud af vores 50+ års erfaring og vores presenninger på mål er lavet til at kunne modstå det danske klima.

Du kan kontakte os på tlf. 97 12 60 77 eller mail kontor@opas.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Her kan du skrive omkring ønskede mål, farver eller andet. Så skal vi nok vende tilbage, så snart vi har mulighed.

Vi glæder os til at høre fra dig.