fbpx
 

Kraftig presenning

Kraftig presenning til alle formål

Har du brug for en kraftig presenning til at sikre dit gods eller dit materiel? Så kan vi hjælpe dig. Vores produktsortiment omfatter en lang række forskellige slags afdækninger, som benyttes inden for bl.a. transport, landbrug og industri, herunder vindmølleindustrien.

Uanset hvad du søger indenfor afdækning, er vi sikre på, at vi kan finde den helt rette løsning. Vi tager med glæde imod efterspørgsler på specialopgaver. Så tøv ikke med at kontakte os.

Mange års erfaring indenfor produktion og reparation af presenning

Vi råder over 2000 m2 produktions- og lagerlokaler, hvor vi kan fremstille kraftige presenninger specielt efter dine behov. Vi har fremstillet og repareret presenninger siden 1962, så du er sikret en kompetent og erfaren samarbejdspartner, når du lader os stå for opgaven.

Læs mere om Ocean Presenning her.

Få et uforpligtende tilbud på en kraftig presenning

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på kraftig presenning. Du kan ringe til os på telefon 9712 6077 eller skrive på mail kontor@opas.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt. Hvis du er i tvivl om, hvad der er det rette produkt til dine behov, så kontakt os med dine spørgsmål. Med mange års erfaring i branchen har vi opbygget en stor ekspertise omkring de forskellige typer, så vi kan rådgive om den rigtige løsning til dig.

Kraftig presenning

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller en udfordring i forhold til din presenningløsning? Så sig endelig til. Vi har altid en løsning.

Private

Transport

Håndværker

Landbrug

Vindmøller

Specialopgaver

Lagervarer