fbpx
 
siden 1962

Ocean Presenning A/S

Ocean Presenning blev etableret i 1962 og råder i dag over mere end 2000m2 moderne produktions- og lagerlokaler, hvor vi fremstiller og reparerer presenninger af enhver art.

Om Ocean

Ocean Presenning blev etableret i 1962 og råder i dag over mere end 2000m2 moderne produktions- og lagerlokaler, hvor vi fremstiller og reparerer presenninger af enhver art.

Grundet vores mange årige erfaring i presenningsbranchen, er vi i besiddelse af en stor viden omkring produkter og kvalitet. Det gør os til en kompetent samarbejdspartner, når man skal finde den rigtige løsning til sit projekt. Vores presenning er fremstillet i Europa, og er derfor yderst velegnet til at kunne modstå det danske klima. År efter år.

Har du spørgsmål, i forbindelse med et af dine projekter, er vi altid klar med gode råd og vejledning.

Kontakt os her

Kvalitetsbevidst

Hos Ocean Presenning kan vi lave alt i presenning, og tager gerne en udfordring op hvis du har et projekt.

Vores medarbejdere besidder stor ansvarsfølelse, kompetence og erfaring indenfor produktion og tilpasning af presenningsløsninger. Derfor kalder vi os for specialister indenfor vores område.

Vi fremstiller afdækning og presenninger af enhver art:
Lagerprodukter, afdækning, landbrug, transport, testhaller, specialopgaver, båd og kalecher, trailer, hus og have, håndværker, vindmøller.

Se alle presenningløsninger her

Mere end 50 års erfaring

De mange forskellige typer opgaver vi bliver stillet overfor, udføres alle med mange års erfaring stillet til rådighed for kunden.

Fleksibilitet

Hvis du står og mangler en ny presenning til dit vogntog, afdækning til din brændestabel eller bare skal ha’ repareret et lille hul. Så er det Ocean Presenning du skal ringe til.

Kvalitet

Da medarbejderne på Ocean Presenning besidder stor håndværksmæssig kunnen, kombineret med fleksibilitet ansvarsfølelse og moderne teknologi, sætter vi en ære i at lave gode og solide kvalitetsprodukter.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller en udfordring i forhold til din presenningløsning? Så sig endelig til. Vi har altid en løsning.

Private

Transport

Håndværker

Landbrug

Vindmøller

Specialopgaver

Lagervarer