fbpx
 

Rullepresenning

Rullepresenning i specialfremstillet dug

Mangler du en ny rullepresenning? Så har vi nok Danmarks bedste presenning til formålet. Rullepresenninger kan holde til alt slags vejr og har en lang levetid.

Vores specialfremstillede dug er ideel, da den kombinerer elasticitet med styrke. Dugen har ydermere den funktionalitet, at der er indarbejdet tråde, som forhindrer at presenningen “løber løbsk”, hvis der skulle komme en revne.

Skal rullepresenningen repareres, tilbyder vi også reparation af presenningen. Læs mere om reparationer her.

Rullepresening i flere farver og mål

Presenningen fås i flere farver og individuelle mål. Den går, som udgangspunkt, 40 cm ud over for- og bagende samt 40 cm ned i siden. Sidestykket er ligeledes forsynet med forstærkning og løbegang til rør. Rullepresenningen kan købes komplet med tilbehør, men vi sælger også gerne bare dugen, hvis du har tilbehøret fra den gamle.

Vil du vide mere?

Hos Ocean Presenning vil du altid kunne finde en presenning til dine behov – vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 9712 6077 eller mail kontor@opas.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på rullepresenning. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Spørgsmål om rullepresenning?

Har du spørgsmål eller en udfordring i forhold til din presenningløsning? Så sig endelig til. Vi har altid en løsning.

Private

Transport

Håndværker

Landbrug

Vindmøller

Specialopgaver

Lagervarer